torstai 18. maaliskuuta 2010

SAKSALAISPOLIITIKOT KREIKALLE, “MYYKÄÄ SAARIA!”

Saksalaisilla on neuvo Kreikan velkaongelmien ratkaisemiseksi. Hehän voivat myydä saariansa.

http://dealbook.blogs.nytimes.com/2010/03/04/german-politicians-to-greece-sell-some-islands/

Ensinnäkin olisi katsottava mihin nuo velkarahat ovat joutuneet. Ei ole ollenkaan itsestään selvää että Kreikkalaiset olisivat päässeet niistä nauttimaan, vaan ne ovat tainneet mennä poliitikkojen laskelmoituihin toilailuihin ja yksityiskäyttöön. Velanotosta vastanneet ja ne älyttömyyksiin käyttäneet poliitikot on otettava kiinni ja heidän päätään on vähän silitettävä.

Miten Suomi sijoittuu maailman velkaantuneiden listalle? Henkseleiden paukutteluun ei todellakaan ole aihetta.

http://www.crossingwallstreet.com/archives/2010/02/the_worlds_bigg.html


Kun Kreikka on listalla sijalla 16, velan ollessa 175% kansantuotosta on Suomi kunnostautunut sijalle 13, eli velkaa on 206% kansantuotteesta.

Listaa johtaa Irlanti 1352%:lla. No Suomalaisiin poliitikkoihin voitaisiin soveltaa samaa mallia kuin Kreikkalaisiinkin, tasapuolisuuden nimissä. Suomessa olisi myös yksi saari joka voitaisiin myydä IMF:lle (International Monetary Fund) ja WCB:lle (World Conservation Bank), eli Ahvenanmaa. Tämä olisi väliaikainen ratkaisu pahimpiin oireisiin. Rahojen takaisin saamisesta ei liene toivoa.

Sitten onkin puututtava itse ongelmaan joka on kansainvälisten pankkiirien rakentama velkapommi. Vielä keskiajalla koronkiskonta oli kiellettyä, ilmeisesti hyvästä syystä, ja siitä voi seurata ankaratkin rangaistukset. IMF on yhdessä yksityisessä omistuksessa olevien keskuspankkien sekä BIS:n kanssa rakentanut järjestelmän jolla kaikki maat vähitellen siirtyvät kokonaan heidän omistukseensa, siis SATAPROSENTTISESTI.
http://www.youtube.com/watch?v=EIDQIFgb3EI
IMF antaakin jo hyviä neuvoja kuinka Kasvihuoneilmiön perusteella laskutettavat CO2 verot pitäisi hoidella. http://news.yahoo.com/s/ap/20100308/ap_on_bi_ge/af_imf_climate_change

World Conservation Bankin perusti vuonna 1987 Edmond de Rothscild siirtämään ylivelkaantuneiden valtioiden omaisuutta nimiinsä. http://en.wikipedia.org/wiki/World_Conservation_Bank

WCB:n, IMF:n ja Maailman Pankin juoksupojat ovatkin tehneet hyvää työtä isännilleen kun ovat saaneet valtiot velkaantumaan reippaasti yli varojensa, kiitos kuuluu tietysti myös neuvokkaille poliitikoillemme ja Euroopan Keskuspankille (ECB) joka on pitänyt Euron kurssin niin korkealla ettei Euroopassa enää kannata valmistaa mitään. Mitä siis pitäisi tehdä? Kansainvälisten pankkiirien juonet on paljastettava ja kaikkien keskuspankkien omistajat on julkistettava sekä keskuspankkien tilit auditoivata viimeistä senttiä myöten. Tämän lisäksi keskuspankkien keskuspankki (BIS) on avattava tutkittavaksi täydessä mittakaavassa.

Iso Paha Pankki – historiaa ja tulevaisuuden näkymiä:

http://www.thebigbadbank.com/

Bank for International Settlements (BIS)

http://www.augustreview.com/issues/banking/global_banking:_the_bank_for_international_settlements_200510147/

Koronkiskonta Imperiumi:

http://disc.yourwebapps.com/discussion.cgi?id=234999;article=3032

International MF:

http://www.augustreview.com/issues/banking/global_banking:_the_international_monetary_fund_200512295/

IFG Globalisaatioraportti

http://mammonmessiah.blogspot.com/2009/12/ifg-primer-wto-invisible-government_16.html

Sopisiko Saksalaisten neuvo myös Suomelle? Vastaus tuohon kysymykseen ei ole aivan yksinkertainen ja vaatii hieman puntarointia.

Maailman Pankin Raportti - Table C1 - Gross External Debt Position

http://go.worldbank.org/GWMYALHYQ0

Suomen ulkomaan velka on 376 817M$ @1.4$/€ 270 000M€

Suomen Pinta-ala on 338 145km2 (maa 303 815 sekä vesistö- ja merialueet 34 330km2)

Maan hinta vaihtelee 2000 - 30 000€/ha asuinalueiden ulkopuolella.

Näyttää pahasti siltä että tästä ei pelkästään Ahvenanmaan luovutuksella selvitä! Jos koko velka kuitattaisiin koko maan vaihdolla velkaan "debt land swap" tulisi hinnaksi neliökilometrille

270 000M€/338 000km2 = 799 000€/km2, eli 7990€/ha mikä on käypä hinta monessa toteutuneessa maakaupassa. Maan hintahan vaihtelee suuresti sijainnista riippuen. Inhimillisesti ajatellen on kai kuitenkin lähdettävä siitä että Suomen kansalaisille taattaisiin koti jossain asutuskeskuksessa jolloin kaupunkien ja kuntakeskusten asutusalueet jäisivät kaupan ulkopuolelle. Juuri nämä asutuksen ulkopuoliset alueethan ovat niitä joista World Conservation Bank sekä Maailman Pankki ovat kiinnostuneita "luonnonsuojelualueina" ja YK:n maailmanperintökohteina.

Jos siis raharuhtinaat olisivat meille suopeita voisivat he jopa suostua kauppoihin niin että pääsisimme vapaiksi veloista. Siten loputkin maaseudulla asuvat siirrettäisiin asutuskeskuksiin ja YK:n "rauhanturva"joukot ottaisivat tehtäväkseen järjestyksenpidon sekä "terveys-" ja ruokahuollon. Oletteko muuten huomanneet kuinka joka puolelle nousevat kauppakeskukset ovat helposti muunnettavissa väestön massasijoituskäyttöön? Näin sitten päästäisiin suurkeinottelijoiden tavoitteisiin, askel askeleelta; maat siirtyisivät heille ja väestö näännytettäisiin pikku hiljaa. Maapallon väestötavoitehan liikkuu siellä alle miljardin asukkaan paikkeilla (mm. Project for New American Century PNAC). Puhutaanpa jopa puolesta miljardista joka löytyy peräti kiveen hakattuna.

http://www.thegeorgiaguidestones.com/Message.htm

Siis onko Saksalaisten neuvo sovellettavissa Suomalaisiin? Vain apaattinen ja täysin aivopesty lammaslauma alistuisi tuohon. Ja todellakin, mitäpä muutakaan suurin osa maailman ja Suomen väestöstä on? Siis vastaus on KYLLÄ sikäli kuin se heistä riippuu ja EI sikäli kuin se minusta, toivottavasti voin myös sanoa MEISTÄ, riippuu. Kaikki ideat ovat tervetulleita. Nyt jäivät äidin pikku nussukat kiinni piparirasialta mutta siitä voitte olla varmoja että pipareista he eivät vähällä luovu, eivätkä rasiastakaan.

Voi International MF ja kumppanit, minkä teitte!!

Suomessa 18.03.2010,

Olli Partanen

Pari lainausta pankkimaailmasta:

William Patterson (1658-1719), Englannin Pankin perustaja;

”The bank hath benefit of interest on all moneys which it creates out of nothing.”

Suomennos; Pankki hyötyy koroista jotka se saa kaikesta siitä rahasta jonka se luo tyhjästä.

http://en.wikipedia.org/wiki/William_Paterson_(banker)

Baron Nathan Mayer Rothschild (1777-1836)

”The man that controls Britain's money supply controls the British Empire. And I control the money supply."

http://quotes.liberty-tree.ca/quote_blog/Nathan.Mayer.Rothschild.Quote.4F94









7 kommenttia:

  1. Lista maailman pahimmin velkaantuneista valtioista

    .. perustuu Maailman Pankin valtionvelkataulukkoon C1 osoitteessa
    http://go.worldbank.org/GWMYALHYQ0
    ..ja CIA:n kansantuottotilastoon jossa valuutat ovat arvostettuja niiden ostovoiman perusteella (purchasing power parity) jos käytettäisiin pelkkiä virallisia valuuttakursseja listan järjestys muuttuisi siten että valtiot kuten USA joissa on halvat kustannukset eli valuutalla ostovoimaa sirtyisivät listalla kärkeen ja valtiot joissa on vahva valuutta mutta korkeat kustannukset, kuten Suomi putoaisivat alemmalle sijalle. Laitan oheen taulukot;

    GDP_ppp2009wiki.xls valuutan ostovoiman mukaiset kansantuotteet kopioitu wikipediasta
    GDP_OfficialXrate2009wiki.xls virallisen valuuttakurssin mukaiset kansantuotteet kopioitu wikipediasta

    WB-GrossExtDebt.xls Maailman Pankin taulukko valtioiden ulkomaanvelasta joka on noudettu maailmanpankin sivuilta

    Se miten valtiot on rankattu tuolle listalle on sinänsä toissijaista. Tärkeää sen sijaan on valtionvelka ja sen suhde valtion maaomaisuuteen. Siten päästään konkreettisesti katsomaan kuinka paljon maan pinta-alasta menetettäisiin jos velat kuitattaisiin maaomaisuutta vastaan. George W. Hunt osallistui 80-luvulla kokoukseen jossa maailman "eliitti" suunnitteli kuinka maailma otetaan kokonaan heidän haltuunsa, ks. bbb.rtf asiakirja löytyy Huntin weppisivuilta os:
    http://www.thebigbadbank.com

    Siinä kerrotaan yksityisestä pankista (uusi Maailman Pankki) jolla olisi aluksi omistuksessaan kolmasosa maailman maapinta-alasta vakuutena. Noita maita partioisivat YK:n "rauhan"turvaajat jotka pitäisivät alueet tyhjänä, vrt. YK:n luonnonsuojelu- maailmanperintöalueet.

    Olli Partanen

    VastaaPoista
  2. Suomellekkin on jo ratkaisu ? Sehän voi myydä luonnonarvonsa ja maailman puhtaimman pohjavetensä ylikansallisille yhtiöille !

    Ai mutta tuollaista lakimuutostahan ollaan jo tekemässä Suomessa ! Tosin rahoja ei ole Kreikan tapaan tarkoitus laittaa hyödyttämään valtion budjettia vaan niitä ylikansallisia yhtiöitä ?

    Todella mielenkiintoinen tuo myyntipuhe Kreikan suhteen ... lämmitää hetken housuissa ! Kun saaret myydään menee sen jälkee maan parhaiten tuottavien alueiden verotuotot senjälkeen jonkun isorikkaan taskuun ! Ollaanko EU:ssa ajamassa takaisin läänitysajan eurooppaa; jossa jopa maan omistajalla feodaalilla oli oikeus käyttää morsiammen hääyö oman sukunsa jatkamiseen ?

    Todella merkittäviä "lausumia" ... koska näemme Kreikassa täysmittaisen kansalaisten kapinan ?

    VastaaPoista
  3. Hyviä huomioita ja toivottavasti tämän kaltainen talousnäkemys leviää laajemminkin Suomessa.

    Virallinen Suomi pelaa useammilla pelikorteilla, kun laki sallii. Seuraavat asiat eivät ole edes totta Suomessa. Saati EU:ssa.

    "Suomi haluaa kaudellaan puuttua unionin ydinongelmaan, sen vähentyneeseen oikeutukseen kansalaisten silmissä. Suomi katsoo, että unionin tarpeellisuuden osoittaminen onnistuu parhaiten tekemällä tehokasta lainsäädäntötyötä ja hoitamalla myös unionin muut tehtävät tehokkaasti.

    Siksi Suomi panostaa erityisesti avoimeen ja tehokkaaseen toimintatapaan. Avoimuuden lisääntyminen unionin toiminnassa näkyy erityisesti neuvoston istuntojen avautumisena kansalaisten seurattavaksi internetin kautta.

    Suomen tavoitteena on myös unionin lainsäädäntötyön laadun parantaminen.

    Tähän sisältyvät sekä säädösten vaikutusten selvittäminen että selkeyden parantaminen."

    Lähde eu2006.fi - Suomen EU-puheenjohtajakauden tavoitteena avoin ja tehokas unioni - 30 Jun 2006, 10:20 en fr de fi sv

    Lisätietoja avoimesta internetistä:

    korruptoitunut hallitus
    vesien yksityistäminen estettävä
    nälkälakko
    institutionaalinen korruptio

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti mahdollisimman moni havaitsee tuon propagandan. Asiat lienevät pääosin faktoja, mutta ne ovat kokonaisuuteen sijoitettuina täysin perseestä. Ihan väärää informaatiota ja asoiden tulkintaa, jonka tarkoituksena on pistää oppimattomien päät sekaisin. Kansasantaloustiede kertoo aivan toista. Tällaisiin huuhaaliikkeisiin mukaan meneminen on aivan turhaa ja se palvelee vain järjestäytyneen yhteiskunnan romuttamista.

    VastaaPoista
  5. Järjestäytyneen rikollisuuden johtamassa yhteiskunnassa pankkirosvo löytyykin pankkitiskin takaa.

    VastaaPoista
  6. Miksiköhän asiat menevät niinkuin menevät

    Suomihan ei ole korruptoitunut, eihän?
    http://www.youtube.com/watch?v=cll4qKCIdKM&feature=related

    VastaaPoista