perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kansikuvia Suomen sisäisestä "turvallisuudesta"?

Kansakunnan "turvallisuuskuva" ILTALEHDEN 11.3.2010 kansikuvina.. Mitä tulee mieleen, vai tuleeko mitään?


* Poliisin hallintouudistus..

* Hätäkeskusuudistus..
 


2 kommenttia:

  1. Tai että Oikeuskansleri VAATII Vanhaselta selvitystä jääviyskysymyksistä!

    Mitä tuo julkinen "vaatiminen" sitten pitää sisällään ?

    Koska "oikeusasiamiehen" vakiintuneen käytännön ( eoa päätös 876/2/05) mukaan hallintomenettelyssä ( eli tässä tapauksessa oikeuskanslerin suorittamssa "hallintomenettelyssä" saatuja todisteita ei voida käyttää todisteena poliisin tai "oikeuslaitoksen" toimesta) saatuja todisteita ei voi käyttää !

    Jos asia olsi mennyt suoraan poliisille olisi jopa syyte vahingonkorvauksineen voinut putkahtaa postilaatikosta; nyt Vanhasen on tyytyminen "oikeusasiamiehen" "käsitykseen" !

    Nimittäin, jos asia olisi ehtinyt syyteharkintaan asti olisi oikeusasiamies menettänyt toimivaltansa "tutkia" tapausta ja vaatia "todisteita" "hallinnollisella pakolla" ... näin toimien ITSEKRIMINOINTISUOJA astuu kuvaan kätevästi suojaamaan mahdollista myöhempää "rikostutkintaa" !

    Tällaista "suojaa" "laillisuusvalvojilta" Suomessa saavat vain presidentti, ministerit ja virkamiehet ! Muiden kuten Kari Uotin pitää niitä hakea pidemmän kaavan mukaan "ihmisoikeustuomioistuimesta"; jos sinne 97 % seulonnasta läpi pääsevät ?

    Eoa päätös 876/2/05 ja Uotin tapaus todistavat kiistattomasti, että "laki" ei Suomessa todellakaan edes "esitutkinnan" osalta ole kaikille sama !

    Ja jopa VKSV "uhkailee"; että rikosilmoituksen jo aiemmin tehdystä rikosilmoituksesta voi tehdä "omalla vastuulla" !

    Suomen "virkarikostutkinnassa" onkin sama metodi; kuin "ihmisoikeustuomioistuimessa"; "kaikesta kirjeenvaihdosta kieltäydytään jyrkästi" ! Ja "päätösneuvotteluista ei voida toimittaa mitään tietoja" !

    Ja koska Brax 18.2. 2010 vieraili Sveitsissä EIT:n "tulevaisuuskonfrenssissa" ei tehdyistä "sisäistä" päätöksistä ja lausumista ilmeisesti ole mahdollisuus saada mitään tietoja ?

    Käytäntöjä mitä ilmeisimmin kuitenkin "yksinkertaistetaan" kuten Kansainvälisen Rikostuomioistuimenkin ? Ja näemmekin kai vastedes Ruanda-" oikeudenkäynnin" kaltaisia "ihmisoikeus"-"oikeudenkäyntejä" Suomessa EIT:n ollessa "toimivallaton" tutkimaan virkarikoksin ja lainsäädäntömokin aiheutettuja ihmisoikeusloukkauksia ?

    VastaaPoista
  2. Mieleeni tulee, että SUOMI ON TURVATON MAA!

    Neuvostoliitosta muuttaneena 20 vuotta sitten inkeriläisenä paluumuuttajana, valitettavasti joudun sanomaan, että minua vainotaan täällä enemmän kuin pahamaineisessa Neuvostoliitossa!

    Kaikki nämä vuodet koen vahvaa syrjintää ja etenkin nyt elämäni loppusuoraalla täällä kauniissa Karjalassa, jouduin kokeman kauhuhetken, kun minulta yllättäen kaapattiin perättömin perustein kehitysvammainen puhumaton ja autistinen lapsenlapseni. Olen hänen ainoa elossa oleva lähiomainen ja olen seurannut hänen kasvuaan ja kehitystä syntymästä asti.

    Meidät erotettiin äärimmäisen julmasti 12.1.2009 ja isoäidin piina jatku tähän päivään asti ja eikä ole tietoa miten puhumaton autistinen kehitysvammainen kokee tämän. Häntä pidetään modernissa yksityisessä palvelukodissa Imatralla suljettujien ovien takana isoäidiltä, vaikka hän on ilmaissut, että halua tavata minua isoäitiään.

    On äärimmäisen julmaa ja epäinhimillistä demokraattisessa maassa Suomessa erottaa puhumaton kehitysvammainen lapsenlapsi hänelle rakkaasta isoäidistään, äidinkielestään venäjästä ja venäläisestä kulttuurista ja perinteistä. En ole ollenkaan varma mitä vielä keksitään minun kohdallani täällä Imatralla, koska ei tyttärenipojan virkaedunvalvoja Vantaalta, eikä palveluidenostaja Vantaan kehitysvammahuolto reagoi mitenkään pyyntööni palauttaa meille normaali kanssakäyminen perhenjäsenten kesken.

    VastaaPoista