torstai 8. huhtikuuta 2010

Vaalikorruption salaliittoko?

Liittyykö kolmioon Merisalo -> Tiura -> "nauhakassi" salaliittoteoria?

Nykyisessä valtioneuvostossa on 11 vaalikorruptiossa "hyötynyttä" ministeriä. Marja Tiuran lähes kolmen vuoden takainen loikka tai ei-loikka on nostettu mediakäräjille, todennäköisellä oletusarvolla ISOMMAN ringin häivyttämiseksi päivänvalosta.

Tämän sortin tuomiokäytäntö ei täytä julkisen oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin moraaliarvoja.. Vai täyttääkö?

6 kommenttia:

  1. HUOLETONTA SAKKIA

    Enemmistölle kansalaisista on piittaamattoman saman tekevää onko Marja Tiura loikkaaja vai ei-loikkaaja. Obnko hän syntipukki vai ei-syyllinen.

    Kansan piittaamattomuus on hallitseva olotila.. Ei sen kummempaa.

    VastaaPoista
  2. Liikemiehet Merisalo mukaan lukien tietävät, että armeija toimii paremmin ilman kenraalikuntaa, ja shakkia pelataan paremmin ilman nappuloiden yhteispeliä siirtämällä nappuloita itsenäisesti. Jääkiekkoa pelataan paremmin siten, että kun joku saa kiekon lähtee hän luistelemaan kohti maalia piittamatta yhteispelistä.

    Suomea on johdettava strategisesti, sanoo Mika Kamensky osoitteessa http://www.talouselama.fi/minavaitan/article368971.ece

    VastaaPoista
  3. Näin sivusta kansakulmasta katsojen koko tämä spektaakkeli Marja Tiuran ympärillä tuntuu moraalittomalta ja ilkeälta. Onko hän joutunut myös ajojahdin kohteeksi? Eikös hän ollut ääniharava puolueelle ja nyt Valtiovarainministeri puoluen johtaja Jyrki Katainen lausuu (kts.IL 7.4) : "Kukaan meistä ei voi (Tiuraa)auttaa!"tuntuu todella julmalta!Eli äänet kelpasivat, mutta mielestäni puolue on nyt kääntänyt hänelle selkänsä! Valtataisteluahan se kaikki on, mutta hävetkää poliitikot. Saitte kauniin naispoliitikon koko kansan edessä kyyneliin!
    Tuntuu siltä, ettei eduskunnassa muuta tehdäkään, kun sotkuja selvitellään!Pitäisikö muistuttaa, että kansa on valinut teidät tekemään työtä yhteiskunnan ja sen kansalaisten hyväksi!

    VastaaPoista
  4. Viola Heistonen on nyt unohtanut mistä tässä loikkaamismahdollisuus-jupakassa oikeasti on kyse.

    VAALIRAHAKORRUPTIOSTA.

    Huonekaluja, matkoja, ilmoittamatta jättämisiä, valehtelua, valehtelua ja jälleen kerran valehtelua. Viola, krokotiilin kyyneleitä on turha sääliä.

    VastaaPoista
  5. Olette oikeassa...,mutta katsoinkin asiaa siitä näkökulmasta, että hänen kimpussa oli ehkä suurinpiirtein samanlaista porukkaa, eli vaalirahoitussotkussa olivat moneet ja eikö mukaa siellä ole muita valehtelijoita ja loikkareita! Ehkä hän olikin sitten yksi vahvemmista "pisteistä" vaalirahoituskorruptiossa...

    VastaaPoista
  6. Kuinka paljon vielä paljastuksia saattaa tulla eduskunnasta? Tänäänkin saamme lukea IL:ssä, että pääministeri Matti Vanhanen HS:lle " EN PYSTY MUISTAMAAN, EN PYSTY HAHMOTTAMAAN!" Tämä on jo tedella naurettavaa! Mikä muistamattomus-tauti vaivaa koko eduskuntaa, kun vaalirahasotkuja joku yrittää selvittää?
    Tiuran loikkamisjupakasta haluan sanoa, että, me tavalliset kansalaiset, olemmekin liian sinisilmäisiä,koska haluaisimme uskoa maamme Parlamenttiin!ja jokaiseen kansanedustajaan!, mutta jos koko eduskunta "ratsastaa valhe-hevosella" pimittelemällä asioita, niin lieneekö suunta oikea?

    VastaaPoista