sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Suomen sisäisen turvallisuuden uhka on poliisihallinnossa.

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Kalevi Kannus [mailto:kalevi.kannus@promerit.net]
Lähetetty: 27. helmikuuta 2010 12:35
Vastaanottaja: 'mikko.paatero@poliisi.fi'
Kopio: 'ritva.viljanen@intermin.fi'
Aihe: Kommentti oikeusturvakyselyn palautteesta..

* * *
-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Kalevi Kannus [mailto:kalevi.kannus@promerit.net]
Lähetetty: 27. helmikuuta 2010 12:25
Vastaanottaja: 'anne.holmlund@eduskunta.fi'
Aihe: VL: Oikeusturva kysely
Vastauksenne (alla liitteessä) on uskomattoman omituinen. Saanko tietää mihin "eteenpäin" olette informoivan kyselyni lähettänyt.. ?

Kansalaisjournalismin tasolla olen erittäin huolestunut Suomen sisäisestä turvallisuudesta kun ei aina tiedä mikä erottaa poliisin ja rikollisen?'
Esimerkiksi ylläpitämälleni foorumille nimimerkki-kirjoittaja päivitti tappouhkauksen Jacob Södermanille .. Poistin sen tuotapikaa, mutta se aiheuttui samalla viikolla useita kännykkäpuheluja joissa uhkailtiin "salametsästää" mm. poliiseja, syyttäjiä ja oikeuden tuomareita... ministerit, kansanedustajat ja pankinjohtajat ovat myös "saalistuslistoilla"..

En ole tehnyt näistä ilmoituksia; koska kun/jos kansalaisfoorumin taholta ilmoitan näistä uhkailuista vastauksena saa: "Kiitos viestistänne, se on lähetetty eteenpäin."

Mutta mtäpä sitä enää ihmettelemään, kun poliisi "palvelee" uhkailijoita kertomalla poliisille ilmoituksen tehneiden henkilöllisyyden!?
Kansalaisten luottamus esivaltaan on rojahtanut pohjalukemiin..

Kalevi Kannus
http://www.promerit.net/

* * *
-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Holmlund Anne [mailto:Anne.Holmlund@eduskunta.fi]
Lähetetty: 24. helmikuuta 2010 15:09
Vastaanottaja: Kalevi Kannus
Aihe: VS: Oikeusturva kysely


Hei,
Kiitos viestistänne, se on lähetetty eteenpäin.
Ministeri Holmlundin puolesta,


Anniina Iskanius
Eduskunta-avustaja

2 kommenttia:

  1. Italian järjestätyneen rikollisuuden edustajat ovat pesseet Kaksi Miljardi euroa kahden suomeen rekisteröidyn yrityksen kautta. Näistä oli aikaisemmin jo juttuja. Aikaisemmassa artikkelissa jossa Lappeenrannan poliisi tutkii ennennäkemättömän suurta rahanpsua pitää paikkansa. Myös tuossa artikkelissa puhuttiin kahdesta suomeen rekisteröityneestä yhtiöstä jonka ndrangheta omistaa monimutkaisen yhtiöjärjestelyjen kautta.

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010022511194811_uu.shtml

    Lehti: Italian mafia pessyt rahaa Suomessa
    Torstai 25.2.2010 klo 04.33 (päivitetty klo 06.13)
    Italian mafian rahanpesuoperaation epäillään ulottuvan Suomeen, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

    Lehden tietojen mukaan rahaa on pesty kahden Suomeen rekisteröidyn yrityksen kautta.

    Italian syyttäjä antoi alkuviikosta 56 pidätysmääräystä. Epäiltyjen joukossa on kaksi brittimiestä, jotka ovat olleet vastuussa Suomeen rekisteröityneiden telealan yhtiöiden toiminnasta.

    Helsingin Sanomien mukaan yhtiöiden liikevaihto oli yhtenä vuonna lähes miljardi euroa. Liiketoimintaa on tiettävästi pyöritetty Britanniasta käsin.

    Italian poliisi epäilee, että kaikkiaan mafian rahaa pestiin yli kaksi miljardia euroa ainakin kuudessa eri maassa. Rahanpesutoiminta ajoittuu vuosille 2003-2006.

    KRP:n mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Italian mafian rahanpesuoperaation lonkerot nivoutuvat myös Suomeen.

    VastaaPoista
  2. Valtakunnansyyttäjänvirastosta saamani sähköposti: jos epäilette virkarikoksia voitte tehdä rikosilmoituksen OMALLA VASTUULLANNE.

    Uhkaileeko siis jo VKSV:kin kansalaisia ? Nuo virkarikokset, joista pitäisi tehdä UUSI rikosilmoitus VANHENEMISAJAN jälkeen; ja joista on tehty rikosilmoitus Porin poliisilaitokselle jo 2005 mukanaan ( liite toimitettu myöhemmin) eduskunnan oikeusasiamiehen kopio, jossa toinen virkamies tunnustaa teon tahallisuuden ja molemmat rikkeet tai rikokset OIKEUSASIAMIES toteaa päätöksessään; kuten asiakirjoista selviää ! Miksi VKSV kiistää julkisessa asiakirjassa olevan ( syyteilmoitus 9.12. 2005) seikan ? Eikä siis eduskunnan "oikeusasiamiehen" päätöksen 876/2/05 retoriikan mukaan ole "toimivaltainen" ... en puhu nyt netissä olevasta versiosta, vaan siitä ALKUPERÄISESTÄ ennen muutoksia julkaistusta !

    Jos poliisi kerran ei saa suorittaa rikoksen esitutkintaa LAIN mukaan kai siitä tulee ilmoittaa kaikille asianomistajille eikä UHKAILLA ? Nostetaan juttu sitten reilusti eduskunnan pöudälle ennen vaaleja, eikä tehdä salaisia lakimuutoksia ?

    Huomauttaisin, että Brax oli 17.2. 2010 Sveitsissä muiden "oikeusministerien" kanssa "yksinkertaistamassa EIT:n käytäntöjä" ? Annetaanko Hirvelälle yksin "seulontaoikeus" ja poliisin valtuudet ? Ainakin jo nyt on valtuudet seuloa VKSV:a koskevia asikairjoja OM Kiminaalipoliittisen osaston päätös 114/911/06 VKSV:n 8 kk diariinkirjaamisajasta.

    Ilmankos asian julkitulon estämiseksi Hirvelä seuloi asiakirjat ja VKSV "uhkailee" ?

    "Omalla vastuulla" rikosilmoituksen voi tehdä virkarikoksista vaikka 10 kertaan ... kukaan ei tutki .... tosin kopio niin Vaasan Hovioikeuden sekä Porin Käräjäoikeuden leimalla varustettuna ( pyydetty tutkimaan syyllistyikö tuomari rikokseen) on jopa kansanedustaja Esa Lahtelan pöytälaatikossa; ja siitä on tietääksni muiden kaltaistensa kanssa tehty jopa EDUSKUNNASSA KIRJALLINEN KYSYMYS "oikeusministerille" !

    Onko VKSV:N päätehtävä eoa päätöksen 876-metodiikalla suojella valtioneuvoston toimintakykyä ja estää virkarikoksien tutkinta yhdessä poliisin ja Suomen "lain" kanssa ? He 55/2007 tehtiin juuri siksi ... ettei missään tapauksessa kansainvälinen rikostuomioistuin tule "toimivaltaiseksi" Suomea koskevissa asioissa tlanteessa,kun koko Suomen "oikeusjärjestelmä" todetaan toimivallattomaksi ! Varmemmaksi vakuudeksi Brax käväisi kopeloimassa "kansainvälisen" "organisaatiota" tehden siitä "toimivallattoman" TKSITTÄISTAPAUKSESSA ... ja kansa maksaa siksi Ruanda-"oikeudenkäynnin" kustannukset ?

    Pitääkö jo puhua "oikeusmurhasalaliitosta" ?
    Koska kansanedustajille ei annettu ajoissa tietoa eoa päätöksestä 87672/05, ja ilmoitetiin lain esitöissä TOTUUDEN VASTAISESTI "välitöntä tarvetta lain muutamiselle ei ole" ! Samalla "oikeuskansleri" heitti EOK;n valvontailmoituksella varustetun jääviystutkintapyynnön koskien jääviyksiä "ratkaisevassa istunnossa" romukoppaan ja Hirvelä 3 viikkoa jälkeen määräsi todisteeksi ilmoitetut asiakirjat tuhottaviksi !

    En ihmettele Braxin intoa tuon tapahtumaketjun jälkeen muuttaa EIT:n organisaatiota "yksinkertaisemmaksi" "kansainvälisen" tapaan !

    "Ulkopuolisilla" ei ole mitään mahdollisuutta saada tietoa Sveitsissä käydyistä "neuvotteluista" ... mitä ilmeisimmin EIT:n "arvovallan" ja "uskottavuuden" palauttamiseksi Hirvelä-seikkailuiden jälkeen ?

    Suomen kaikki "laillisuutta" valvovat tahot, kun ovat jotenkin asiaan sotkeuteuneet ?

    Tämän salaiiton takana oli Halosen saaminen vielä yhdelle kaudelle salaamalla OM Koskisen eron todellinen syy eli Suomalsiin lapsiin ja miehiin kohdistettu lainsäädännöllinen oikeudenloukkaus ( aviomiehillä ei haasteoikeutta aviolapsiin nähden ) !

    Hyvät herrat silmukka kiristyy !

    VastaaPoista